文献
J-GLOBAL ID:201702244177524321
整理番号:17A1047482
ポルフィリンカードラン複合体による水性媒体中でのオリゴ糖センシング:Pret a Porterよりも高級カバナアプローチ【Powered by NICT】
Oligosaccharide Sensing in Aqueous Media by Porphyrin-Curdlan Conjugates: A Pret-a-Porter Rather Than Haute-Couture Approach
著者 (5件):
Fukuhara Gaku
(Department of Chemistry, Tokyo Institute of Technology, 2-12-1 Ookayama, Meguro-ku, Tokyo, 152-8551, Japan)
,
Sasaki Mayuko
(Department of Applied Chemistry, Osaka University, 2-1 Yamad-oka, Suita, 565-0871, Japan)
,
Numata Munenori
(Department of Biomolecular Chemistry, Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University, Shimogamo, Sakyo-ku, Kyoto, 606-8522, Japan)
,
Mori Tadashi
(Department of Applied Chemistry, Osaka University, 2-1 Yamad-oka, Suita, 565-0871, Japan)
,
Inoue Yoshihisa
(Department of Applied Chemistry, Osaka University, 2-1 Yamad-oka, Suita, 565-0871, Japan)
資料名:
Chemistry - European Journal
(Chemistry - European Journal)
巻:
23
号:
47
ページ:
11272-11278
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0744A
ISSN:
0947-6539
CODEN:
CEUJED
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)