文献
J-GLOBAL ID:201702250663418189
整理番号:17A1963442
病原性Vibrio parahaemolyticusによる生カキの汚染を検出するための迅速免疫クロマトグラフィーアッセイの開発【Powered by NICT】
Development of a rapid immunochromatographic assay to detect contamination of raw oysters with enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus
著者 (3件):
Sakata Junko
(Division of Microbiology Bacteriology Section, Osaka Institute of Public Health, 3-69, Nakamichi 1-chome, Higashinari-ku, Osaka 537-0025, Japan)
,
Yonekita Taro
(R&D Center, NH Foods Ltd., 3-3 Midorigahara, Tsukuba, Ibaraki 300-2646, Japan)
,
Kawatsu Kentaro
(Division of Microbiology Bacteriology Section, Osaka Institute of Public Health, 3-69, Nakamichi 1-chome, Higashinari-ku, Osaka 537-0025, Japan)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
264
ページ:
16-24
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)