文献
J-GLOBAL ID:201702252190414924
整理番号:17A1424835
異なる塗料を用いた凍結乾燥と噴霧乾燥による使用済みコーヒー粕から抽出した抗酸化フェノール化合物のカプセル化【Powered by NICT】
Encapsulation of antioxidant phenolic compounds extracted from spent coffee grounds by freeze-drying and spray-drying using different coating materials
著者 (5件):
Ballesteros Lina F.
(Centre of Biological Engineering, University of Minho, Campus Gualtar, 4710-057 Braga, Portugal)
,
Ramirez Monica J.
(Instituto de Biotecnologia y Agroindustria, Universidad Nacional de Colombia sede Manizales, Km 7, via sl Magdalena, Campus La Nubia, Manizales, Colombia)
,
Orrego Carlos E.
(Instituto de Biotecnologia y Agroindustria, Universidad Nacional de Colombia sede Manizales, Km 7, via sl Magdalena, Campus La Nubia, Manizales, Colombia)
,
Teixeira Jose A.
(Centre of Biological Engineering, University of Minho, Campus Gualtar, 4710-057 Braga, Portugal)
,
Mussatto Solange I.
(Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability, Technical University of Denmark, Kemitorvet, Building 220, 2800 Kongens Lyngby, Denmark)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
237
ページ:
623-631
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)