文献
J-GLOBAL ID:201702252376908969
整理番号:17A1206700
豆乳の凍結融解分画に及ぼす予備加熱の影響
Effects of Pre-heating on Freeze-thaw Fractionation of Soymilk
著者 (3件):
MORITA Kazuhiro
(Toyama Prefectural Agricultural, Forestry and Fisheries Res. Center, Toyama, JPN)
,
SHIMOYAMADA Makoto
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
NAKAJIMA Mitsutoshi
(Univ. Tsukuba, Ibaraki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
23
号:
5
ページ:
765-770
発行年:
2017年09月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)