文献
J-GLOBAL ID:201702257158932368
整理番号:17A0552478
噴霧乾燥によりカプセル化した魚油の酸化安定性にマルトデキストリンのデキストロース当量の差異が及ぼす影響
Effect of different dextrose equivalents of maltodextrin on oxidation stability in encapsulated fish oil by spray drying
著者 (8件):
GHANI Asmaliza Abd
(Ehime Univ., Matsuyama, JPN)
,
GHANI Asmaliza Abd
(Universiti Sultan Zainal Abidin, Terengganu, MYS)
,
ADACHI Sae
(Kagawa Univ., Miki-cho, JPN)
,
SHIGA Hirokazu
(Kyoto Gakuen Univ., Kyoto, JPN)
,
NEOH Tze Loon
(Kagawa Univ., Miki-cho, JPN)
,
ADACHI Shuji
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
YOSHII Hidefumi
(Ehime Univ., Matsuyama, JPN)
,
YOSHII Hidefumi
(Kagawa Univ., Miki-cho, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
81
号:
4
ページ:
705-711
発行年:
2017年04月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)