文献
J-GLOBAL ID:201702266478974467
整理番号:17A1187203
グルテンを含まないパン:課題との戦い レビュー【Powered by NICT】
Gluten-free baking: Combating the challenges - A review
著者 (4件):
Naqash Farah
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, 190006, J & K, India)
,
Gani Asir
(Department of Food Technology, Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla University, Hat Yai, Songkhla, 90112, Thailand)
,
Gani Adil
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, 190006, J & K, India)
,
Masoodi F.A.
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, 190006, J & K, India)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
66
ページ:
98-107
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)