文献
J-GLOBAL ID:201702267374904166
整理番号:17A0182745
可溶性と不溶性のブドウ細胞壁成分間の動的相互作用はワイン様溶液中のプロアントシアニジンの保持を与える
Retention of Proanthocyanidin in Wine-like Solution Is Conferred by a Dynamic Interaction between Soluble and Insoluble Grape Cell Wall Components
著者 (5件):
BINDON Keren A.
(Australian Wine Res. Inst., South Australia, AUS)
,
LI Sijing
(Australian Wine Res. Inst., South Australia, AUS)
,
LI Sijing
(Univ. Adelaide, South Australia, AUS)
,
KASSARA Stella
(Australian Wine Res. Inst., South Australia, AUS)
,
SMITH Paul A.
(Australian Wine Res. Inst., South Australia, AUS)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
64
号:
44
ページ:
8406-8419
発行年:
2016年11月09日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)