文献
J-GLOBAL ID:201702271806494357
整理番号:17A1234484
ダイズ(Glycinemax)とインゲンマメ(Phaseolus vulgaris)の硬化に及ぼす浸漬温度と貯蔵条件の影響【Powered by NICT】
Influences of Soaking Temperature and Storage Conditions on Hardening of Soybeans (Glycine max) and Red Kidney Beans (Phaseolus vulgaris)
著者 (4件):
Koriyama Takako
(Dept. of Nutrition and Food Science, Graduate School of Humanities and Science, Ochanomizu Univ., 2-1-1 Otska, Bunkyo-ku, Tokyo, 112-8610, Japan)
,
Sato Yoko
(Faculty of Core Research, Natural Science Div., Ochanomizu Univ., 2-1-1 Otska, Bunkyo-ku, Tokyo, 112-8610, Japan)
,
Iijima Kumiko
(Faculty of Food Life Sciences, Toyo Univ., 1-1-1 Izumino, Itakura-machi, Oura-gun, Gunma, 374-0193, Japan)
,
Kasai Midori
(Faculty of Core Research, Natural Science Div., Ochanomizu Univ., 2-1-1 Otska, Bunkyo-ku, Tokyo, 112-8610, Japan)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
82
号:
7
ページ:
1546-1556
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)