文献
J-GLOBAL ID:201702275517655299
整理番号:17A0140808
ウーロン茶における口内脂質感覚に関する活性成分の分析
Analysis of Active Components on Oral Fat Sensations in Oolong Tea
著者 (7件):
MURA Emi
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
MURA Emi
(Suntory Global Innovation Center Ltd., Kyoto, JPN)
,
YAGI Minako
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
KIZAKI Yuki
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
MATSUMIYA Kentaro
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
MATSUMURA Yasuki
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
,
HAYASHI Yukako
(Kyoto Univ., Uji, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
23
号:
1
ページ:
71-78
発行年:
2017年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)