文献
J-GLOBAL ID:201702275644332781
整理番号:17A0461996
日本で生産されるコムギにおけるステリルフェルラートの含有量および分布
The content and distribution of steryl ferulates in wheat produced in Japan
著者 (8件):
TSUZUKI Wakako
(Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
,
MOGUSHI Hiroyuki
(Chiba Flour Milling Co., Ltd., Chiba, JPN)
,
KAWAHARA Shuji
(Yokoyama Flour Milling Co., Ltd., Sapporo, JPN)
,
KOTAKE-NARA Eiichi
(Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
,
KOMBA Shiro
(Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
,
KANAI Yoshikazu
(Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
,
YAMADA Sumiyo
(Takachiho Seiki Co. Ltd., Hachioji, JPN)
,
HORIGANE Akira
(Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
81
号:
3
ページ:
573-580
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)