文献
J-GLOBAL ID:201702280232907013
整理番号:17A0088324
腎移植した日本人患者における食事の摂取
Dietary intake in Japanese patients with kidney transplantation
著者 (9件):
Nagaoka Yume
(Tokyo Medical University)
,
Onda Rie
(Kagawa Nutrition University)
,
Sakamoto Kaori
(Kagawa Nutrition University)
,
Izawa Yuka
(Keio University Hospital)
,
Kono Hidaka
(Tokyo Dental College Ichikawa General Hospital)
,
Nakagawa Ken
(Tokyo Dental College Ichikawa General Hospital)
,
Shinoda Kazunobu
(Keio University)
,
Morita Shinya
(Keio University)
,
Kanno Yoshihiko
(Tokyo Medical University)
資料名:
Clinical and Experimental Nephrology
(Clinical and Experimental Nephrology)
巻:
20
号:
6
ページ:
972-981
発行年:
2016年12月
JST資料番号:
L3173A
ISSN:
1342-1751
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)