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J-GLOBAL ID:201702290545825044   整理番号:17A0372884

食品発酵における味覚活性アミノ酸,アミノ酸誘導体およびペプチドの生成レビュー【Powered by NICT】

Formation of taste-active amino acids, amino acid derivatives and peptides in food fermentations - A review
著者 (4件):
Zhao Cindy J.
(Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, 410Ag/For Centre, Edmonton, Alberta T6G2P5, Canada)
Schieber Andreas
(Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, 410Ag/For Centre, Edmonton, Alberta T6G2P5, Canada)
Schieber Andreas
(Institute of Nutritional and Food Sciences, University of Bonn, Romerstrasse 164, D-53117 Bonn, Germany)
Gaenzle Michael G.
(Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, 410Ag/For Centre, Edmonton, Alberta T6G2P5, Canada)

資料名:
Food Research International  (Food Research International)

巻: 89  号: P1  ページ: 39-47  発行年: 2016年 
JST資料番号: D0633A  ISSN: 0963-9969  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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