文献
J-GLOBAL ID:201802211543994690
整理番号:18A0990365
アリシンの抗酸化活性に対する2-プロペンスルフェン酸の寄与【JST・京大機械翻訳】
Contribution of 2-Propenesulfenic Acid to the Antioxidant Activity of Allicin
著者 (3件):
Seki Kensuke
(Dept. of Medical Radiological Technology, Faculty of Health Sciences, Kyorin Univ., 5-4-1 Shimorenjaku Mitaka-shi, Tokyo, 181-8612, Japan)
,
Ishikawa Junya
(Dept. of Medical Radiological Technology, Faculty of Health Sciences, Kyorin Univ., 5-4-1 Shimorenjaku Mitaka-shi, Tokyo, 181-8612, Japan)
,
Okada Youji
(Dept. of Medical Radiological Technology, Faculty of Health Sciences, Kyorin Univ., 5-4-1 Shimorenjaku Mitaka-shi, Tokyo, 181-8612, Japan)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
83
号:
5
ページ:
1265-1270
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)