文献
J-GLOBAL ID:201802216721429244
整理番号:18A2168500
新規細菌Glucerabobacter canisensis NATH-2371Tによる食物性グルコシルセラミド加水分解の増強
Augmentation of dietary glucosylceramide hydrolysis by the novel bacterium Glucerabacter canisensis NATH-2371T
著者 (9件):
KAWATA Misho
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
,
SUZUKI Masato
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
,
AKUTSU Shoko
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
,
KAWAHARA Natsuki
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
,
TSUKAMOTO Ami
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
,
NOBUKAWA Shohei
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
,
ISOZAKI Ryohei
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
,
YUYAMA Seika
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
,
ASANUMA Narito
(Meiji Univ., Kawasaki, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
82
号:
12
ページ:
2191-2197
発行年:
2018年12月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)