文献
J-GLOBAL ID:201802220210856137
整理番号:18A0945169
発芽剤と静菌剤の存在下での炭酸化後の加熱を用いた間欠処理による枯草菌胞子の制御
Control of Bacillus subtilis Spores by Intermittent Treatment Using Heating after Carbonation in the Presence of Germinants and Bacteriostatic Agents
著者 (5件):
TOMINAGA Yukiko
(Saga Univ., Saga, JPN)
,
NOMA Seiji
(Saga Univ., Saga, JPN)
,
IGURA Noriyuki
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
SHIMODA Mitsuya
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
HAYASHI Nobuyuki
(Saga Univ., Saga, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
24
号:
3
ページ:
403-411
発行年:
2018年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)