文献
J-GLOBAL ID:201802231995883764
整理番号:18A1347364
マアジTrachurus japonicusスケールから調製したゼラチンフィルムの性質に及ぼす各種フェノール化合物の影響【JST・京大機械翻訳】
Influence of Various Phenolic Compounds on Properties of Gelatin Film Prepared from Horse Mackerel Trachurus japonicus Scales
著者 (5件):
Le Thuy
(College of Aquaculture and Fisheries, Can Tho Univ., Nink Kieu District, Can Tho, Vietnam)
,
Maki Hiroki
(Dept. of Food Science and Technology, Tokyo Univ. of Marine Science and Technology, 4-5-7, Minato-ku, Tokyo, 108-8477, Japan)
,
Okazaki Emiko
(Dept. of Food Science and Technology, Tokyo Univ. of Marine Science and Technology, 4-5-7, Minato-ku, Tokyo, 108-8477, Japan)
,
Osako Kazufumi
(Dept. of Food Science and Technology, Tokyo Univ. of Marine Science and Technology, 4-5-7, Minato-ku, Tokyo, 108-8477, Japan)
,
Takahashi Kigen
(Dept. of Food Science and Technology, Tokyo Univ. of Marine Science and Technology, 4-5-7, Minato-ku, Tokyo, 108-8477, Japan)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
83
号:
7
ページ:
1888-1895
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)