文献
J-GLOBAL ID:201802239044653447
整理番号:18A0224433
日本の発酵食品納豆は,う歯性Streptococciによる蔗糖依存性バイオフィルム形成を阻害する
The Japanese Fermented Food Natto Inhibits Sucrose-dependent Biofilm Formation by Cariogenic Streptococci
著者 (8件):
IWAMOTO Aya
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
NAKAMURA Tomoyo
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
NARISAWA Naoki
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
KAWASAKI Yukimasa
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
ABE Shin
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
TORII Yasuyoshi
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
SENPUKU Hidenobu
(National Inst. Infectious Diseases, Tokyo, JPN)
,
TAKENAGA Fumio
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
24
号:
1
ページ:
129-137
発行年:
2018年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)