文献
J-GLOBAL ID:201802241380949033
整理番号:18A2141957
加熱誘導乳化すり身ゲル中の魚油酸化に及ぼす異なる調製条件の影響
Effects of Different Preparation Conditions on Fish Oil Oxidation in Heat-induced Emulsified Surimi Gels
著者 (8件):
GAO Yuanpei
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
FUKUSHIMA Hideto
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
SHIROTA Kazuya
(Maruha Nichiro Corp., Tsukuba, JPN)
,
KAKIZAKI Yusuke
(Maruha Nichiro Corp., Tsukuba, JPN)
,
DENG Shanggui
(Zhanjiang Ocean Univ., Zhoushan, CHN)
,
NAKAZAWA Naho
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
OSAKO Kazufumi
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
OKAZAKI Emiko
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
24
号:
6
ページ:
991-997
発行年:
2018年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)