文献
J-GLOBAL ID:201802244729333687
整理番号:18A2141971
伝統的な日本の発酵食品,納豆における遺伝子組み換えダイズの超高感度検出法の開発
Development of an Ultra-sensitive Detection Method for Genetically Modified Soybeans in Natto, a Traditional Japanese Fermented Food
著者 (3件):
SHIGYO Syuji
(Kurume Coll., Fukuoka, JPN)
,
TOMIOKA Kanji
(Kurume Coll., Fukuoka, JPN)
,
OKUMURA Shiro
(Fukuoka Industrial Technol. Center, Fukuoka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
24
号:
6
ページ:
1121-1128
発行年:
2018年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)