文献
J-GLOBAL ID:201802248963516533
整理番号:18A0486989
イネ低温熟成はパンの硬化を遅延させる【Powered by NICT】
Rice ripened at lower temperature slows firming of bread
著者 (4件):
Aoki Noriaki
(Kyushu Okinawa Agricultural Research Center, NARO, 2421 Suya, Koshi, Kumamoto 861-1192, Japan)
,
Umemoto Takayuki
(Institute of Crop Science, NARO, 2-1-18 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8518, Japan)
,
Tanaka Junichi
(Institute of Crop Science, NARO, 2-1-18 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8518, Japan)
,
Tanaka Junichi
(University of Tsukuba Graduate School of Life and Environmental Sciences, 2-1-18 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8518, Japan)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
79
ページ:
370-375
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)