文献
J-GLOBAL ID:201802249748418537
整理番号:18A2141958
凍結澱粉-すり身ゲルのゲル特性を改善する「セッティング-凍結-再加熱」法
“Setting-Freezing-Reheating” Procedure Improves the Gel Properties of Frozen Starch-Surimi Gel
著者 (6件):
JIA Ru
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
HIRAOKA Yoshinobu
(Ehime Inst. Industrial Technol., Ehime, JPN)
,
TUNG Yilun
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
NAKAZAWA Naho
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
OSAKO Kazufumi
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
OKAZAKI Emiko
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
24
号:
6
ページ:
999-1006
発行年:
2018年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)