文献
J-GLOBAL ID:201802254151716203
整理番号:18A0947394
異なる成熟期間の野菜黒ダイズ種子(エダマメ)におけるマルトース生産能力に影響する澱粉特性
Starch Properties Affecting Maltose Production Ability in Vegetable Black Soybean Seeds (Edamame) with Different Maturation Periods
著者 (4件):
Hirota Tomoko
(Hokubu Agricultural Institute, Hyogo Prefectural Research Center of Agriculture, Forestry and Fisheries)
,
Yoshida Shinya
(Hyogo Prefectural Research Center of Agriculture, Forestry and Fisheries)
,
Sawada Takayuki
(TDK Corporation New Business Promotion Center)
,
Nakamura Yasunori
(Faculty of Bioresource Sciences, Akita Prefectural University)
資料名:
Horticulture Journal
(Horticulture Journal)
巻:
87
号:
2
ページ:
236-249(J-STAGE)
発行年:
2018年
JST資料番号:
F0626A
ISSN:
2189-0102
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)