Sorry, this section is only available in Japanese.
前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:201802257245203041   整理番号:18A0227132

血漿1,25-ジヒドロキシビタミンD濃度および腎Cyp27b1およびCyp24a1遺伝子発現における食事性リン酸応答性の加齢変化は,マウスにおける腎α-Klotho遺伝子発現と関連する

The age-related changes of dietary phosphate responsiveness in plasma 1,25-dihydroxyvitamin D levels and renal Cyp27b1 and Cyp24a1 gene expression is associated with renal α-Klotho gene expression in mice
著者 (15件):
Yoshikawa Ryouhei
(Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School)
Yamamoto Hironori
(Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School)
Yamamoto Hironori
(Department of Health and Nutrition, Faculty of Human Life, Jin-ai University)
Yamamoto Hironori
(Department of Nephrology, Faculty of Medical Sciences, University of Fukui)
Nakahashi Otoki
(Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School)
Nakahashi Otoki
(Division of Functional Food Chemistry, Institute for Health Science, Tokushima Bunri University)
Kagawa Tomohiro
(Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School)
Tajiri Mari
(Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School)
Nakao Mari
(Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School)
Fukuda Shiori
(Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School)
Arai Hidekazu
(Laboratory of Clinical Nutrition and Management, Graduate School of Nutritional and Environmental Sciences, The University of Shizuoka)
Masuda Masashi
(Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School)
Iwano Masayuki
(Department of Nephrology, Faculty of Medical Sciences, University of Fukui)
Takeda Eiji
(Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School)
Taketani Yutaka
(Department of Clinical Nutrition and Food Management, Institute of Biomedical Sciences, University of Tokushima Graduate School)

資料名:
Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition  (Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition)

巻: 62  号:ページ: 68-74(J-STAGE)  発行年: 2018年 
JST資料番号: X0851A  ISSN: 0912-0009  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。