文献
J-GLOBAL ID:201802260845670316
整理番号:18A1791080
日本産和牛肉に対する香港消費者の嗜好性 表示情報と基準点効果
Hong Kong consumer preferences for Japanese beef: Label knowledge and reference point effects
著者 (4件):
Kikushima Ryosuke
(Policy Research Institute, Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Tokyo, Japan)
,
Nakajima Shinsaku
(School of Agriculture, Meiji University, Kanagawa, Japan)
,
Takano Masahiro
(Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo, Japan)
,
Ito Nobuhiro
(Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo, Japan)
資料名:
Animal Science Journal
(Animal Science Journal)
巻:
89
号:
10
ページ:
1519-1529
発行年:
2018年10月
JST資料番号:
W1430A
ISSN:
1344-3941
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)