文献
J-GLOBAL ID:201802263741549008
整理番号:18A1342025
油中水型半固体脂肪混合物の物理的性質に及ぼすナノ構造脂肪結晶と固体脂肪含量の影響
Nanostructured Fat Crystal and Solid Fat Content Effects on the Physical Properties of Water-in-Oil Semisolid Fat Blends
著者 (6件):
Shiota Makoto
(Milk Science Research Institute, Megmilk Snow Brand, Co., Ltd.)
,
Kamigaki Takamichi
(Milk Science Research Institute, Megmilk Snow Brand, Co., Ltd.)
,
Wakui Ryota
(Milk Science Research Institute, Megmilk Snow Brand, Co., Ltd.)
,
Ito Yoshiko
(Graduate School of Life Science, University of Hyogo)
,
Nishino Yuri
(Graduate School of Life Science, University of Hyogo)
,
Miyazawa Atsuo
(Graduate School of Life Science, University of Hyogo)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
67
号:
7
ページ:
829-837(J-STAGE)
発行年:
2018年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)