文献
J-GLOBAL ID:201802272479078399
整理番号:18A1493699
トマト品種における尻腐れ抵抗性の差異は,カルシウム濃度よりも果実それ自体の遠位端部における総アスコルビン酸と関連している
Differences in Blossom-end Rot Resistance in Tomato Cultivars is Associated with Total Ascorbate rather than Calcium Concentration in the Distal End Part of Fruits per se
著者 (7件):
Rached Moalla
(Graduate School of Life and Environmental Sciences, University of Tsukuba)
,
Pierre Baldet
(Institut National de la Recherche Agronomique (INRA), Universite de Bordeaux, Unite Mixte de Recherche 1332 Biologie du Fruit et Pathologie)
,
Yves Gibon
(Institut National de la Recherche Agronomique (INRA), Universite de Bordeaux, Unite Mixte de Recherche 1332 Biologie du Fruit et Pathologie)
,
Matsukura Chiaki
(Faculty of Life and Environmental Sciences, University of Tsukuba)
,
Ariizumi Toru
(Faculty of Life and Environmental Sciences, University of Tsukuba)
,
Ezura Hiroshi
(Faculty of Life and Environmental Sciences, University of Tsukuba)
,
Fukuda Naoya
(Faculty of Life and Environmental Sciences, University of Tsukuba)
資料名:
Horticulture Journal
(Horticulture Journal)
巻:
87
号:
3
ページ:
372-381(J-STAGE)
発行年:
2018年
JST資料番号:
F0626A
ISSN:
2189-0102
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)