文献
J-GLOBAL ID:201802273286888744
整理番号:18A0776944
高血糖状態における新規Maillard反応生成物の化学構造
Chemical Structures of Novel Maillard Reaction Products under Hyperglycemic Conditions
著者 (8件):
Imahori Daisuke
(Kyoto Pharmaceutical University)
,
Matsumoto Takahiro
(Kyoto Pharmaceutical University)
,
Kojima Naoto
(Kyoto Pharmaceutical University)
,
Hasei Tomohiro
(Kyoto Pharmaceutical University)
,
Sumii Megumi
(Kyoto Pharmaceutical University)
,
Sumida Taishi
(Kyoto Pharmaceutical University)
,
Yamashita Masayuki
(Kyoto Pharmaceutical University)
,
Watanabe Tetsushi
(Kyoto Pharmaceutical University)
資料名:
Chemical and Pharmaceutical Bulletin (Web)
(Chemical and Pharmaceutical Bulletin (Web))
巻:
66
号:
4
ページ:
363-367(J-STAGE)
発行年:
2018年
JST資料番号:
U1401A
ISSN:
1347-5223
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)