文献
J-GLOBAL ID:201802277217200530
整理番号:18A2171706
トリプトファンオキシダーゼの熱安定性を向上するための蛋白質工学および構造解析からの洞察
Protein engineering for improving the thermostability of tryptophan oxidase and insights from structural analysis
著者 (14件):
YAMAGUCHI Hiroki
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
TATSUMI Moemi
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
TAKAHASHI Kazutoshi
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
TAGAMI Uno
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
SUGIKI Masayuki
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
KASHIWAGI Tatsuki
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
KAMEYA Masafumi
(Toyama Prefectural Univ., Imizu, JPN)
,
KAMEYA Masafumi
(JST-ERATO, Toyama, JPN)
,
KAMEYA Masafumi
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
OKAZAKI Seiji
(Toyama Prefectural Univ., Imizu, JPN)
,
OKAZAKI Seiji
(JST-ERATO, Toyama, JPN)
,
MIZUKOSHI Toshimi
(Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, JPN)
,
ASANO Yasuhisa
(Toyama Prefectural Univ., Imizu, JPN)
,
ASANO Yasuhisa
(JST-ERATO, Toyama, JPN)
資料名:
Journal of Biochemistry
(Journal of Biochemistry)
巻:
164
号:
5
ページ:
359-367
発行年:
2018年11月
JST資料番号:
W1920A
ISSN:
0021-924X
CODEN:
JOBIAO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)