文献
J-GLOBAL ID:201802287433343832
整理番号:18A1987147
塩漬における適当な食品浸漬状態の評価のためのリアルタイム塩分濃度測定法の開発
Development of Real-Time Measurement of Salinity Concentration to Evaluate Suitable Food Dipping States During Salting
著者 (4件):
ISHIKAWA Kyoko
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
NAKO Masashi
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
SATO Shuya
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
AKIYAMA Yoshinobu
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
資料名:
International Journal of the Society of Materials Engineering for Resources
(International Journal of the Society of Materials Engineering for Resources)
巻:
23
号:
2
ページ:
225-228
発行年:
2018年09月30日
JST資料番号:
L2136A
ISSN:
1347-9725
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)