文献
J-GLOBAL ID:201802288401802985
整理番号:18A0377089
Flammulina velutipesから調製したキノコキトサンの摂取による食事性肥満の改善
Improvement of Diet-induced Obesity by Ingestion of Mushroom Chitosan Prepared from Flammulina velutipes
著者 (5件):
Miyazawa Noriko
(Faculty of Regional Environment Science, Tokyo University of Agriculture)
,
Yoshimoto Hiroaki
(Department of Civil and Environmental Engineering, Daiichi Institute of Technology)
,
Kurihara Shoichi
(Ricom Corporation)
,
Hamaya Tadao
(Ricom Corporation)
,
Eguchi Fumio
(Faculty of Regional Environment Science, Tokyo University of Agriculture)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
67
号:
2
ページ:
245-254(J-STAGE)
発行年:
2018年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)