文献
J-GLOBAL ID:201802289207413245
整理番号:18A0945176
ブランド魚マダイPagrus majorの肉質に及ぼす蛋白質分解の影響
Effect of Proteolysis on the Meat Quality of a Brand Fish, Red Sea Bream Pagrus major
著者 (3件):
NAGASAKA Reiko
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
HARIGAYA Atsuko
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
OHSHIMA Toshiaki
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
24
号:
3
ページ:
465-473
発行年:
2018年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)