文献
J-GLOBAL ID:201802289537930624
整理番号:18A1420675
蛋白質溶液のデッドエンド限外ろ過におけるケーキ多孔性の簡易推定
Simplified Estimate of Cake Porosity in Dead-End Ultrafiltration of Protein Solution
著者 (3件):
Iritani Eiji
(Department of Chemical Engineering, Nagoya University)
,
Katagiri Nobuyuki
(Department of Chemical Engineering, Nagoya University)
,
Masuda Haruki
(Department of Chemical Engineering, Nagoya University)
資料名:
Journal of Chemical Engineering of Japan
(Journal of Chemical Engineering of Japan)
巻:
51
号:
7
ページ:
589-595(J-STAGE)
発行年:
2018年
JST資料番号:
S0629A
ISSN:
0021-9592
CODEN:
JCEJAQ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)