文献
J-GLOBAL ID:201802291400054148
整理番号:18A1910567
Rohu(Labeo rohita)ゲルの蛋白質分解に及ぼすプロテアーゼ阻害剤の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of protease inhibitors on proteolytic degradation of rohu (Labeo rohita) gel
著者 (3件):
Sutloet Phatthira
(Department of Food Science and Technology, Faculty of Science and Technology, Thammasat University, Pathum Thani, 12120, Thailand)
,
Sompongse Warangkana
(Department of Food Science and Technology, Faculty of Science and Technology, Thammasat University, Pathum Thani, 12120, Thailand)
,
Morioka Katsuji
(Aquatic Product Utilization Laboratory, Faculty of Agriculture, Kochi University, Monobe 200, Nankoku, Kochi, 783-8502, Japan)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
53
号:
11
ページ:
2509-2514
発行年:
2018年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)