文献
J-GLOBAL ID:201902210888640427
整理番号:19A1315959
乾燥カキ(Diospyros kaki)果実の非抽出性ポリフェノールとin vitro胆汁酸結合能【JST・京大機械翻訳】
Non-extractable polyphenols and in vitro bile acid-binding capacity of dried persimmon (Diospyros kaki) fruit
著者 (2件):
Hamauzu Yasunori
(Department of Agricultural and Life Sciences, Faculty of Agriculture, Shinshu University, 8304, Minamiminowa 399-4598, Japan)
,
Suwannachot Jutalak
(Department of Agricultural and Life Sciences, Faculty of Agriculture, Shinshu University, 8304, Minamiminowa 399-4598, Japan)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
293
ページ:
127-133
発行年:
2019年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)