文献
J-GLOBAL ID:201902211532324440
整理番号:19A0227585
加工ジュース中のシークワシャー(Citrus dressa Hayata)とカラマンシー(Citrus madurensis Lour.)を同定するための単一ヌクレオチド多形性に基づく対立遺伝子特異的PCRの利用
Utilization of Single Nucleotide Polymorphism-based Allele-specific PCR to Identify Shiikuwasha (Citrus depressa Hayata) and Calamondin (Citrus madurensis Lour.) in Processed Juice
著者 (5件):
MUSOU-YAHADA Ayumi
(Nakamura Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
,
HONJOH Ken-ichi
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
YAMAMOTO Kenta
(Nakamura Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
,
MIYAMOTO Takahisa
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
OHTA Hideaki
(Nakamura Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
25
号:
1
ページ:
19-27
発行年:
2019年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)