文献
J-GLOBAL ID:201902216688335925
整理番号:19A1176477
澱粉粒子で被覆して噴霧乾燥粉末としてカプセル封じした魚油の安定性
Stability of Fish Oil Encapsulated in Spray-dried Powders Coated with Starch Particles
著者 (9件):
TAKASHIGE Shisei
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
,
IWAMOTO Shouma
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
,
SHIGA Hirokazu
(Kyoto Gakuen Univ., Kyoto, JPN)
,
KAKIZAKI Yusuke
(Maruha Nichiro Corp., Ibaraki, JPN)
,
YAMAYA Yoshifumi
(Maruha Nichiro Corp., Ibaraki, JPN)
,
USHIROSAKO Asami
(Maruha Nichiro Corp., Ibaraki, JPN)
,
MARUYAMA Kazuki
(Maruha Nichiro Corp., Ibaraki, JPN)
,
ADACHI Shuji
(Kyoto Gakuen Univ., Kyoto, JPN)
,
YOSHII Hidefumi
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
25
号:
3
ページ:
363-371
発行年:
2019年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)