文献
J-GLOBAL ID:201902224101711314
整理番号:19A1861177
野菜中の遊離アミノ酸に対する調理法の影響
Effects of Cooking Methods on Free Amino Acid Contents in Vegetables
著者 (3件):
ITO Hinako
(Graduate School of Humanities and Sciences, Nara Women’s University)
,
KIKUZAKI Hiroe
(Graduate School of Humanities and Sciences, Nara Women’s University)
,
UENO Hiroshi
(Laboratory of Applied Microbiology and Biochemistry, Faculty of Agriculture, Ryukoku University)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology (Web)
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology (Web))
巻:
65
号:
3
ページ:
264-271(J-STAGE)
発行年:
2019年
JST資料番号:
U1313A
ISSN:
1881-7742
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)