文献
J-GLOBAL ID:201902224112129219
整理番号:19A0656140
没食子酸の存在下でラッカーゼ処理した緑茶抽出物中に生成されたエピテアフラガリン3-O-ガラートの機能的特性化【JST・京大機械翻訳】
Functional Characterization of Epitheaflagallin 3-O-Gallate Generated in Laccase-Treated Green Tea Extracts in the Presence of Gallic Acid
著者 (7件):
Itoh Nobuya
(Biotechnology Research Center and Department of Biotechnology, Toyama Prefectural University)
,
Kurokawa Junji
(Biotechnology Research Center and Department of Biotechnology, Toyama Prefectural University)
,
Isogai Yasuhiro
(Department of Pharmaceutical Engineering, Toyama Prefectural University)
,
Ogasawara Masaru
(Toyama Prefectural Institute for Pharmaceutical Research, Toyama, Japan)
,
Matsunaga Takayuki
(Toyama Prefectural Institute for Pharmaceutical Research, Toyama, Japan)
,
Okubo Tsutomu
(Research Center, Taiyo Kagaku Co. Ltd., Mie, Japan)
,
Katsube Yuji
(Kracie Pharma, Ltd., Toyama, Japan)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
48
ページ:
10473-10481
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)