文献
J-GLOBAL ID:201902231727236137
整理番号:19A1188288
コムギの短期吸水における遺伝子発現プロファイリング:吸水コムギ種子の糊化特性の分析ツール【JST・京大機械翻訳】
Gene Expression Profiling in Short-Term Imbibition of Wheat: Tools for Dissecting of Pasting Properties of Imbibed Wheat Seeds
著者 (3件):
Tamura Tomoko
(the Dept. of Nutritional Science and Food Safety, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo Univ. of Agriculture, Setagaya-ku, Tokyo, Japan)
,
Akuzawa Sayuri
(the Dept. of Nutritional Science and Food Safety, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo Univ. of Agriculture, Setagaya-ku, Tokyo, Japan)
,
Mura Kiyoshi
(the Dept. of Nutritional Science and Food Safety, Faculty of Applied Bioscience, Tokyo Univ. of Agriculture, Setagaya-ku, Tokyo, Japan)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
84
号:
5
ページ:
946-953
発行年:
2019年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)