文献
J-GLOBAL ID:201902232463919505
整理番号:19A2359296
茶による癌および心臓代謝疾患の予防に関する研究:機序,有効用量および毒性に関する問題【JST・京大機械翻訳】
Studies on the Prevention of Cancer and Cardiometabolic Diseases by Tea: Issues on Mechanisms, Effective Doses, and Toxicities
著者 (4件):
Yang Chung S.
(Department of Chemical Biology, Ernest Mario School of Pharmacy, Rutgers, The State University of New Jersey, New Jersey, United States)
,
Yang Chung S.
(International Joint Research Laboratory of Tea Chemistry and Health Effects, Anhui Agricultural University)
,
Zhang Jinsong
(International Joint Research Laboratory of Tea Chemistry and Health Effects, Anhui Agricultural University)
,
Zhang Jinsong
(State Key Laboratory of Tea Plant Biology and Utilization, School of Tea and Food Science, Anhui Agricultural University)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
67
号:
19
ページ:
5446-5456
発行年:
2019年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)