文献
J-GLOBAL ID:201902240033285334
整理番号:19A2291478
全大豆粉からのグループBソヤサポニンの溶解度に基づく分離
A Solubility-based Separation of Group B Soyasaponins from the Whole Soybean Flour
著者 (5件):
KATANO Hajime
(Department of Bioscience and Biotechnology, Fukui Prefectural University)
,
NOBA Shota
(Department of Bioscience and Biotechnology, Fukui Prefectural University)
,
TAIRA Shu
(Department of Bioscience and Biotechnology, Fukui Prefectural University)
,
KAMBE Taiho
(Division of Integrated Life Science, Graduate School of Biostudies, Kyoto University)
,
TAKAHASHI Masakazu
(Department of Bioscience and Biotechnology, Fukui Prefectural University)
資料名:
Analytical Sciences
(Analytical Sciences)
巻:
35
号:
8
ページ:
935-937(J-STAGE)
発行年:
2019年
JST資料番号:
G0673B
ISSN:
0910-6340
CODEN:
ANSCEN
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)