Sorry, this section is only available in Japanese.
前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:201902240237319617   整理番号:19A2856686

高圧均質化により影響されるCOD蛋白質の物理化学的性質と油/水界面吸着挙動【JST・京大機械翻訳】

Physicochemical properties and oil/water interfacial adsorption behavior of cod proteins as affected by high-pressure homogenization
著者 (6件):
Ma Wuchao
(National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Provincial and Ministerial Co-construction for Seafood Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, China)
Wang Jiamei
(National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Provincial and Ministerial Co-construction for Seafood Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, China)
Wu Di
(National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Provincial and Ministerial Co-construction for Seafood Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, China)
Xu Xianbing
(National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Provincial and Ministerial Co-construction for Seafood Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, China)
Wu Chao
(National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Provincial and Ministerial Co-construction for Seafood Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, China)
Du Ming
(National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Provincial and Ministerial Co-construction for Seafood Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, China)

資料名:
Food Hydrocolloids  (Food Hydrocolloids)

巻: 100  ページ: Null  発行年: 2020年 
JST資料番号: E0877B  ISSN: 0268-005X  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。