文献
J-GLOBAL ID:201902240603713023
整理番号:19A0772531
カットダリア(Dahlia variabilis)花の生存期間に及ぼす細菌増殖と可溶性炭水化物レベルの影響
Effects of Bacterial Proliferation and Soluble Carbohydrate Levels on the Vase Life of Cut Dahlia (Dahlia variabilis) Flowers
著者 (4件):
Azuma Mirai
(Institute of Vegetable and Floriculture Science, NARO)
,
Azuma Mirai
(College of Bioresource Sciences, Nihon University)
,
Onozaki Takashi
(Institute of Vegetable and Floriculture Science, NARO)
,
Ichimura Kazuo
(Institute of Vegetable and Floriculture Science, NARO)
資料名:
Horticulture Journal
(Horticulture Journal)
巻:
88
号:
1
ページ:
106-115(J-STAGE)
発行年:
2019年
JST資料番号:
F0626A
ISSN:
2189-0102
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)