文献
J-GLOBAL ID:201902243146048204
整理番号:19A2912992
比較的低い排便頻度を持つ健常ボランティアにおける排便状態に及ぼす麹甘酒とそのLactobacillus sakei Uonumaによる乳酸発酵産物の影響
Effects of Koji amazake and Its Lactic Acid Fermentation Product by Lactobacillus sakei UONUMA on Defecation Status in Healthy Volunteers with Relatively Low Stool Frequency
著者 (11件):
SAKURAI Misato
(Niigata Univ. Pharmacy and Applied Life Sci., Niigata, JPN)
,
KUBOTA Masatoshi
(Niigata Univ. Pharmacy and Applied Life Sci., Niigata, JPN)
,
IGUCHI Akinori
(Niigata Univ. Pharmacy and Applied Life Sci., Niigata, JPN)
,
SHIGEMATSU Toru
(Niigata Univ. Pharmacy and Applied Life Sci., Niigata, JPN)
,
YAMAGUCHI Toshio
(Niigata Univ. Pharmacy and Applied Life Sci., Niigata, JPN)
,
NAKAGAWA Saori
(Niigata Univ. Pharmacy and Applied Life Sci., Niigata, JPN)
,
KURAHASHI Atsushi
(Hakkaisan Brewery Co., Ltd., Niigata, JPN)
,
OGURO Yoshifumi
(Hakkaisan Brewery Co., Ltd., Niigata, JPN)
,
NISHIWAKI Toshikazu
(Niigata Agricultural Res. Inst., Niigata, JPN)
,
AIHARA Kotaro
(Niigata Agricultural Res. Inst., Niigata, JPN)
,
SATO Shinji
(Niigata Univ. Pharmacy and Applied Life Sci., Niigata, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
25
号:
6
ページ:
853-861
発行年:
2019年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)