文献
J-GLOBAL ID:201902244567118797
整理番号:19A0875625
個人SPRセンサを用いた食品病原性細菌検出のための非対称ポリメラーゼ連鎖反応の最適条件【JST・京大機械翻訳】
Optimal Conditions for the Asymmetric Polymerase Chain Reaction for Detecting Food Pathogenic Bacteria Using a Personal SPR Sensor
著者 (3件):
Nagai Haruka
(Department of Biochemistry and Applied Chemistry, National Institute of Technology, Fukuoka, Japan)
,
Tomioka Kanji
(Department of Biochemistry and Applied Chemistry, National Institute of Technology, Fukuoka, Japan)
,
Okumura Shiro
(Biotechnology and Food Research Institute, Fukuoka Industrial Technology Center, Fukuoka, Japan)
資料名:
Applied Biochemistry and Biotechnology
(Applied Biochemistry and Biotechnology)
巻:
187
号:
1
ページ:
323-337
発行年:
2019年
JST資料番号:
E0344C
ISSN:
0273-2289
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)