文献
J-GLOBAL ID:201902247793965996
整理番号:19A0969068
エチレンと1-MCPに対する応答におけるナシ果実の成熟特性と色素変化【JST・京大機械翻訳】
Ripening Characteristics and Pigment Changes in Russeted Pear Fruit in Response to Ethylene and 1-MCP
著者 (4件):
Charoenchongsuk Nongluk
(Faculty of Agriculture, Yamagata University, Wakabamachi 1-23, Tsuruoka 997-8555, Japan)
,
Matsumoto Daiki
(Faculty of Agriculture, Yamagata University, Wakabamachi 1-23, Tsuruoka 997-8555, Japan)
,
Itai Akihiro
(Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University, Kitaina-Yazuma Oji 74, Seika Town, Soraku-gun, Kyoto 619-0244, Japan)
,
Murayama Hideki
(Faculty of Agriculture, Yamagata University, Wakabamachi 1-23, Tsuruoka 997-8555, Japan)
資料名:
Horticulturae (Web)
(Horticulturae (Web))
巻:
4
号:
3
ページ:
22
発行年:
2018年
JST資料番号:
U7199A
ISSN:
2311-7524
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)