文献
J-GLOBAL ID:201902249876017351
整理番号:19A2912986
異なる添加物による全およびカットホウレンソウ煮沸におけるシュウ酸塩,硝酸塩およびルテイン含量の変化
Changes in Oxalate, Nitrate, and Lutein Contents in Whole and Cut Spinach Boiled with Different Additives
著者 (4件):
WANG Zheng
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
,
ANDO Akira
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
,
TAKEUCHI Atsuko
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
,
UEDA Hiroshi
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
25
号:
6
ページ:
801-807
発行年:
2019年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)