文献
J-GLOBAL ID:201902250856552030
整理番号:19A2850997
十勝地方の休眠期におけるワイン用ブドウ品種’清見’の耐寒性
Cold Hardiness of Wine Grape Variety ‘Kiyomi’ during Dormant Season in Tokachi Area
著者 (6件):
TSUMURA Yusuke
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
AZUMA Hakaru
(Tokachi-Ikeda Res. Inst. Viticulture and Enology, Hokkaido, JPN)
,
TAKAHASHI Yu
(Tokachi-Ikeda Res. Inst. Viticulture and Enology, Hokkaido, JPN)
,
ATUCHA Amaya
(Univ. Wisconsin-Madison, WI, USA)
,
HIRANO Natsuki
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
KASUGA Jun
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
資料名:
低温生物工学会誌
(Cryobiology and Cryotechnology)
巻:
65
号:
2
ページ:
75-79
発行年:
2019年10月15日
JST資料番号:
Z0889A
ISSN:
1340-7902
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)