文献
J-GLOBAL ID:201902252930588574
整理番号:19A0393674
清酒中の新規同定3種ピログルタミルオリゴペプチドの定量及び官能特性
Quantitation and sensory properties of three newly identified pyroglutamyl oligopeptides in sake
著者 (4件):
HASHIZUME Katsumi
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
ITO Toshihiko
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
NAGAE Yusuke
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
TOKIWANO Tetsuo
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
83
号:
2
ページ:
357-364
発行年:
2019年02月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)