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文献
J-GLOBAL ID:201902256231305046   整理番号:19A2640777

蛋白質凝集体(企業豆腐)の物理的性質に及ぼす異なる凍結と貯蔵条件の影響【JST・京大機械翻訳】

Effect of different freezing and storage condition on the physical properties of protein coagulum (Firm Tofu)
著者 (4件):
Poudyal Rajib L.
(Departnment of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 4-5-7 Konan Minato-Ku, Tokyo, 108-0075 Japan)
Kobayashi Rika
(College of Bioresource Science, Nihon University, 1866 Kameino, Fujisawa, Kanagawa, 252-0880, Japan)
Suzuki Toru
(Departnment of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 4-5-7 Konan Minato-Ku, Tokyo, 108-0075 Japan)
Watanabe Manabu
(Departnment of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 4-5-7 Konan Minato-Ku, Tokyo, 108-0075 Japan)

資料名:
International Journal of Refrigeration  (International Journal of Refrigeration)

巻: 107  ページ: 11-19  発行年: 2019年 
JST資料番号: H0157B  ISSN: 0140-7007  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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